fbpx
06-1747 6240 info@hucama.nl

Jouw Topjaar

In deze online training leer je je eigen plan te trekken om je doelen en dromen te behalen. Je leert methodieken  om door te zetten op momenten dat het moeilijk is. Er wordt zowel in groepen als 1 op 1 gewerkt.  Je gaat zelf flink aan de slag. Deze training is bedoeld om tot de kern van jouw denken en handelen te komen.

Deze training stelt je in staat om nieuwe niveaus van persoonlijke effectiviteit en vervulling te bereiken.
Met deze methode bepaal je welke dingen écht belangrijk voor je zijn en leer je de veranderingen door te voeren die je nodig hebt om het leven te leiden dat jij wilt.

Kortom dé training om je doelen komende maanden te bereiken!

De training bestaat uit 5 digitale bijeenkomsten met een groep van minimaal 6 en maximaal 20 personen.
De investering bedraagt € 325,- excl. BTW.

De ervaring leert dat sommige onderdelen van de training inzichten kunnen opleveren die extra, individuele tijd nodig hebben. Indien gewenst kan daarvoor een privé coach/hypnose sessie worden geboekt. 

De training wordt begeleid door Bettie Hellings.

“De oefeningen maakten iedere keer wat los, maar met name de meditaties zorgden voor de diepere inzichten.”

 “De training heeft me veel motivatie en inzichten gebracht, vooral over mezelf veel geleerd.”

 “Ik heb zeker meer inzicht in mijn doelen gekregen en ondervonden wat me tot nu toe tegenhoudt.”

 “Als je wilt weten wat je blokkades en overtuigingen zijn die je ervan weerhouden je doel te behalen, en je wilt vooruit door erachter te komen wat je drijft, dan raad ik je deze training ten harte aan. Door de verschillende oefeningen en meditaties kwam ik nog dieper bij mijn kern en kan ik nu nog duidelijker voelen waar ik op af ga koersen. Ik keek er elke week weer naar uit.  Dank jullie wel Bettie & Wilma!”