fbpx
06-1747 6240 info@hucama.nl

Over Ons

Hucama ondersteunt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen bij uitdagingen van het leven. Onze programma’s hebben aangetoond effectief te zijn bij iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken en de eigen potentie vol wil leren leven.
Mensen in hun kracht te zetten en zo het maximale uit hun leven te halen en daarvan te kunnen genieten is ons streven.

Trainingen en/of coaching voor wie vast loopt in het leven en weer in beweging wil komen en ook voor persoonlijke groei.

Onze praktijkgerichte en ervaren trainers bieden zowel groepstrainingen als individuele training en coaching bieden.  De trainingen zijn interactief en vol praktijk.

Bettie Hellings

Bettie Hellings

Trainer, coach, mediator, hypnotherapeut

Ik vind niets mooier dan mensen te begeleiden om te groeien.
Nieuwe mogelijkheden van zichzelf te laten ontdekken.
Mijn overtuiging is dat jij zelf al alles in huis hebt om te kunnen groeien en ik kan je daarbij helpen.  Mijn specialiteit is het coachen en trainen op een dieper, onderbewust niveau.

 Wilma Meijnders

Wilma Meijnders

Oprichter, trainer en coach

Mijn drijfveer is om kinderen en jongeren te inspireren om hun mogelijkheden 100% te benutten. Tijdens mijn jarenlange coach, re-integratie en HR-achtergrond heb ik heel veel mensen kunnen helpen in hun eigen kracht te gaan staan.  In het bijzonder ben ik deskundig in het werken met kinderen en jongeren.